.

.

Покана За Роденден На Тема Фарма, Картички За Покани За Животни Во Штала За Момчиња И Девојчиња, 20 Покани Со Пликови - Украси И Материјали За Забави-А29

Покана За Роденден На Тема Фарма, Картички За Покани За Животни Во Штала За Момчиња И Девојчиња, 20 Покани Со Пликови - Украси И Материјали

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Димензија : нашите картички за покана се со димензии 4 х 6 инчи Вклучен пакет : 20 картички За Покани и 20 пликови. Премиер Материјал : нашите картички за покани се изработени од висококвалитетна обложена хартија,која е цврста и еднократно,Исто така ви овозможува да запишете мазна со различен тип пенкала. Дизајн : Моделите и боите се добро претставени со напредна технологија за печатење, а има доволно простор на поканите за пополнување на содржината, незаборавно искуство за роденденска забава започнува со извонредни покани. Димензија : нашите картички за покана се со димензии 4 х 6 инчи. Вклучен пакет : 20 картички За Покани и 20 пликови. Премиер Материјал : нашите картички за покани се изработени од висококвалитетна обложена хартија,која е цврста и еднократно, Исто така ви овозможува да запишете мазна со различен тип пенкала. Дизајн : Моделите и боите се добро претставени со напредна технологија за печатење, а има доволно простор на поканите за пополнување на содржината, незаборавно искуство за роденденска забава започнува со извонредни покани.

Параметри на производот

Слична стока