.

.

VXB Бренд Јапонија MJC-55CSK-EGR 14mm до 3/4 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 3/4 Инчен Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот Дијаметар: 55

VXB Бренд Јапонија MJC-55CSK-EGR 14mm до 3/4 Инчен Вилица Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар: 3/4 Инчен Должина Спојување:

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 14мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3/4 инчи. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. Спојка Создаден 1 Дијаметар : 14мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 3/4 инчи. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-55 CSK-EGR 14mm до 3/4 инчи-тип Флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-55 CSK-EGR 14mm до 3/4 инчен тип На Вилица флексибилна Спојка, ова е флексибилна спојка од типот на вилицата. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 14ммспојка Со 2 Дијаметар : 3/4 Инчи Должина на спојување : 78надвор Дијаметар на спојката : 55материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.

Параметри на производот

Слична стока