.

.

Шминка За Подлога За лице Три Бои Коректор Во Прав Шасија Опера Коректор Темни Кругови Фондација Со Шест Бои За Покривање Без Лесно Избледување На Шминката На Кожа?

Шминка За Подлога За лице Три Бои Коректор Во Прав Шасија Опера Коректор Темни Кругови Фондација Со Шест Бои За Покривање Без Лесно

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Коректор-Подлога Со Средна Покриеност Што Може Да Се Нанесе И Измеша За Да Се Изедначат Порите И Несовршеностите За Завршница И Јасен Тен Целосна Покриеност - За Мозолчиња, Темни Дамки И Старечки Дамки На Лицето, Лесно Можете Да Добиете Убава Боја Која Изгледа Сосема Природно. Повеќенаменски Коректор Под Очите За Темни Кругови И Покривање За Темни Дамки, Флеки Или Црвенило. Висока Покриеност Природна Завршница За Светли До Темни Тонови На Кожата. Нанесете Мирис-Коректор Со Стапче И Измешајте Со Прсти, Четка Или Сунѓер За Мазен И Рамномерен Тен. Покрива Флеки, Темни Дамки И Црвенило И Го Измазнува Нерамниот Тон На Кожата За Убава, Природна, Завршница. Производите Базирани На Природни Имаат Одлична Способност за Ширење и Не иритираат. Ја Одржува Кожата Свежа И Удобна Во Текот На Денот. Шминка За Подлога За лице Три Бои Коректор Во Прав Шасија Опера Коректор Темни Кругови Фондација Со Шест Бои За Покривање Без Лесно Бледнее Шминка За Кожа За Лице три бои коректор во прав шасија опера коректор темни кругови фондација со шест бои За покривање Без Лесен Материјал За бледнеење : Пластична Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Параметри на производот

Слична стока