.

.

Птица Кафез Играчка Птица Огледало, Нерѓосувачки Челик Птица Огледало Играчка со Ѕвонче Замав Виси Ѕвонче За Папагал Кокатиел Конур Брановиден Папагал Какаду Кан?

Птица Кафез Играчка Птица Огледало, Нерѓосувачки Челик Птица Огледало Играчка со Ѕвонче Замав Виси Ѕвонче За Папагал Кокатиел Конур Брановиден

DEN 204.64

Пристапност
Залиха

НАМАЛЕТЕ ЈА ОСАМЕНОСТА : Уникатен дизајн на огледало, кога папагалот игра, ќе го види својот друг пријател, ќе ја намали осаменоста, ќе ги спречи од депресија, ќе ги држи зафатени и ќе го помине здодевното време кога се сами дома Одличен додаток за птици миленичиња и папагали. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : оваа играчка за огледало за птици со дизајн на кука, брзо поврзување со силен синџир од нерѓосувачки челик, лесна за закачување на кафезот, издржлива. Огледалото отпорно на кршење може да ги задоволи вообичаените потреби на птиците да се погледнат во огледало. Со синџир и ѕвонче, симпатична форма, со ѕвонче играчка, за да ја стимулира љубопитноста на малата птица. ОБЕЗБЕДЕТЕ ЗАБАВА : огледалото отпорно на кршење е изработено од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, безбеден и нетоксичен, отпорен на залак и издржлив. Може да ја задоволи навиката на птицата да гледа во огледало, тие можат да го видат сопствениот изглед низ огледалото, па дури и да имаат повеќе интеракции со себе во огледалото, што носи голема забава за птицата. БИДЕТЕ ЗДРАВИ : со ѕвонче, папагалот може да испушти јасен звук кога ќе го замавне огледалото. Може да ја задоволи сигубопитноста на миленичињата и да го привлече нивното внимание, да ги поттикне да комуницираат со себе во огледало, да ги држат зафатени и да вежбаат повеќе долго време, да ги одржуваат среќни и здрави долго време. ПОГОДЕН ЗА СИТЕ ВИДОВИ ПТИЦИ : дијаметарот на огледалото за птици од нерѓосувачки челик е околу 13 см/5,1 инчи, а висината е околу 25 см/9,8 инчи.

Параметри на производот

Item type:
Stainless Steel Bird Mirror
Condition:
100% brand new
Material:
stainless steel
Weight:
Approx. 187g
Color:
As picture shown
Mirror diameter:
Approx. 13cm/5.1in
Height:
Approx. 25cm/9.8in
Package List:
1 x Stainless Steel Bird Mirror:
1 x Bell:
Слична стока