.

.

Додатоци за контролори на BtiHceuot Делови Професионално сина боја 13 во 1 Замена на додатоци за игри од не'рѓосувачки челик за контролор на игри

Додатоци за контролори на BtiHceuot Делови Професионално сина боја 13 во 1 Замена на додатоци за игри од не'рѓосувачки челик за контролор

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Лесно за замена : Деловите за додатоци на контролорот се лесни за замена, без да го одвојат контролорот, главата се држи како магнет и е многу стабилна Отстранлив дизајн : Сите џојстици, лопатки и клучеви за насоки на комплетот за додатоци на контролорот се отстранливи и прилагодливи. Да ви обезбеди најубаво искуство и чувство на игри. Совршен компатибилен : Делови за додатоци на контролорот се совршено компатибилни со контролорот за Elite Series 2. Лесно заменете ги старите додатоци со нашите комплети и се истакнуваат со нов изглед. Квалитетен материјал : Комплетот за додатоци на контролорот е направен од ист квалитетен силикон и метал како оригиналниот материјал и е исклучително издржлив и отпорен на абење и солза. Комплетен комплет : Комплет за додатоци за контролор со 6 метални моди размена на палецот, 4 сини лопатки (2 средни и 2 мини), 2 сини влошки D, 1 алатка за прилагодување на напнатоста на сребро. Лесно за замена : Деловите за додатоци на контролорот се лесни за замена, без да го одвојат контролорот, главата се држи како магнет и е многу стабилна. Отстранлив дизајн : Сите џојстици, лопатки и клучеви за насоки на комплетот за додатоци на контролорот се отстранливи и прилагодливи. Да ви обезбеди најубаво искуство и чувство на игри. Совршен компатибилен : Делови за додатоци на контролорот се совршено компатибилни со контролорот за Elite Series 2. Лесно заменете ги старите додатоци со нашите комплети и се истакнуваат со нов изглед. Квалитетен материјал : Комплетот за додатоци на контролорот е направен од ист квалитетен силикон и метал како оригиналниот материјал и е исклучително издржлив и отпорен на абење и солза. Комплетен комплет : Комплет за додатоци за контролор со 6 метални моди размена на палецот, 4 сини лопатки (2 средни и 2 мини), 2 сини влошки D, 1 алатка за прилагодување на напнатоста на сребро. Квалитетен материјал : Комплетот за додатоци на контролорот е направен од ист квалитетен силиконски и метал како оригиналниот материјал и е исклучително издржлив и отпорен на абење и солза. Совршен компатибилен : Делови за додатоци на контролорот се совршено компатибилни со контролорот за Elite Series 2. Лесно заменете ги старите додатоци со нашите комплети и се издвојуваат со нов изглед. Отстранлив дизајн : Сите џојстици, лопатки и клучеви за насоки на комплетот за додатоци на контролорот се отстранливи и прилагодливи. Да ви обезбеди најубаво искуство и чувство на игри.

Параметри на производот

Item Type:
Controller Accessory Kit
Material:
Stainless Steel+Silicone
Colour:
Blue
Applicable:
For Elite Series 2
Parameters:
1. The colour is treated with electroplating technology and the thumb lever replacement is made of high quality metal for durability and corrosion resistance.:
2. Better touch:
Exactly the same size and material as the official for Elite Series 2 controller accessory, with a textured grip design to prevent slippage, enhance hand sensitivity and improve the gaming experience.
3. A variety of DIY style key sets and more personalised tuning programs make it easy for players to adjust the joystick speed, key positions, etc., adding to the personalised experience of the controller.:
How to Use:
Remove the product and it is start to use.:
Package List:
6 x Rocker Cover :
1 x Round Keys :
1 x Key :
4 x Pull Tabs :
1 x Standard Parts :
1 x T8 Screwdriver :
1 x T6 Screwdriver :
1 x Pry Bar :
1 x Storage Bag :
Слична стока