.

.

Исценета 2 парчиња караница пилешка четка за заби чистење четки за заби мека четка за заби за заби Детска четка за четка за заби за заби, четка за заби, прекрасна чет?

Исценета 2 парчиња караница пилешка четка за заби чистење четки за заби мека четка за заби за заби Детска четка за четка за заби за заби,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Патничка четка за заби : Ултра-меки и фини четка за заби за деца за да ги исчистите забите лесно и да бидете здрави Алатка за чистење на заби за бебиња : Ултра-фини влакна се грижат за устата и забите на бебињата. Мал и лесен, лесен за носење. Четка за заби за деца : четка за орално чистење за бебиња, фино четка е издржлива, аранжман со висока густина, со висок ефект на чистење. Дополнителни меки четки за заби : Детска четка за заби, погодна за деца, што е обука за чистење на забите. Деца четка за заби : Дизајн, прекрасен изглед, повеќе уникатни, вашите деца ќе го сакаат тоа. Пакетот вклучува 2 x Карактеристики на четки за заби -Големина : Околу 10.39inch Четка за заби за чистење. -Материјал : Четки за заби за деца со крзно. -Којност : Прирачник за деца со жолта деца. - Направено од врвен материјал, издржлив и практичен за чистење на забите фини влакната за деца четка за заби. - Практичната рачка за дизајн им олеснува на децата да ги четкаат забите прекрасни четки за заби.

Параметри на производот

Слична стока