.

.

CIBLUTY МРАЗ ГЛОБУСИ БЕЗБОЈНИ МАЛИ ТОПЧИЊА За Очи, 2 ЕЕЗ Глобуси За Лице За Алатка За Масажа, Ролери За Лице Ладни Масажери За Кожа, Затегнете Ја Кожата, Намалете Ја Подп?

CIBLUTY МРАЗ ГЛОБУСИ БЕЗБОЈНИ МАЛИ ТОПЧИЊА За Очи, 2 ЕЕЗ Глобуси За Лице За Алатка За Масажа, Ролери За Лице Ладни Масажери За Кожа, Затегнете

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

️ ● НАГРАДЕТЕ ВЕ ПОМЛАДА КОЖА-Третирајте се со смирувачка масажа на мраз за да ја оксигенирате кожата; Ја Стимулира циркулацијата и вежбање на нервите и мускулите на лицето; Подобра употреба со серум, крем, есенцијални масла и маска за лице ️ ● ПРИДОБИВКИТЕ ОД ТОПКАТА ЗА УБАВИНА ОД МРАЗ-Намалете Ја Подпухналоста Под Очите-Давајќи ви кул третмани на оптимални температури; Затегнете Ги Порите на Кожата - Превртете се на кожата по навлажнувачки крем за да го подобрите изгледот на порите, да ја измазните текстурата и да ја осветлите кожата. ️ ● БЕЗБЕДЕН И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - ТОПЧИЊАТА ЗА УБАВИНА ОД МРАЗ се едноставни и лесни за употреба. Пред ладен третман на лицето, чувајте ги ледените глобуси правилно во фрижидер или замрзнувач (ДА, можете да ги чувате нашите глобуси во замрзнувач за подобар ефект во 14-40℉( -10-4 ℃) . Не се предлага да ги ставите во замрзнувач повеќе од 10 минути. ️ ● НАПРАВЕТЕ САМ СВОЈ ТРЕТМАН ЗА УБАВИНА-Загрижени сте да ја прескокнете рутината за нега на кожа кога патувате? Овие ролки за мраз за убавина се спакувани во луксузна кутија што ви овозможува да добиете кул масажа каде и кога сакате.

Параметри на производот

Слична стока