.

.

Klkcms Скриено склопување на седиштето за преклопување столче, менување на чевли, издржлив простор за заштеда на цврсто дрво за чевли за чевли за тремот за влег?

Klkcms Скриено склопување на седиштето за преклопување столче, менување на чевли, издржлив простор за заштеда на цврсто дрво за чевли за чевли

DEN 320.00

Пристапност
Залиха

* Големина : 41 CMX34 CM/16 * Непречено отворање и затворање : Столчето за преклопување на седиштето е погодна за инсталација на влезната и излезната врата или влезот. Столчето за промена на чевлите се отвора и непречено се затвора без заглавување, правејќи да се чувствувате топло секој ден кога одите дома. * Дизајн : Преклопување на столицата за промена на чевли, може да се склопи кога не е во употреба, заштеда на простор. * Материјал : Дебел материјал од цврсто дрво, добро лежиште на оптоварување, силно, не е лесен за деформирање, издржлив. * Нежните агли : Површината на столчето за преклопување е мазна и бесплатно, што не ги повредува рацете и е безбедност за употреба. * Големина : 41 CMX34 CM/16. * Непречено отворање и затворање : Столчето за преклопување на седиштето е погодна за инсталација на влезната и излезната врата или влезот. Столчето за промена на чевлите се отвора и непречено се затвора без заглавување, правејќи да се чувствувате топло секој ден кога одите дома. * Дизајн : Преклопување на столицата за промена на чевли, може да се склопи кога не е во употреба, заштеда на простор. * Материјал : Дебел материјал од цврсто дрво, добро лежиште на оптоварување, силно, не е лесен за деформирање, издржлив. * Нежните агли : Површината на столчето за преклопување е мазна и бесплатно, што не ги повредува рацете и е безбедност за употреба. Опис : - Материјал : Дебел материјал од цврсто дрво, добро лежиште на оптоварување, силно, не е лесен за деформирање, издржлив.

Параметри на производот

- Material :
Solid Wood
Size Chart:
41cmx34cm/16.14inchx13.39inch:
Package Includes:
1 Shoe Changing Stool:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Слична стока