.

.

ZXB-продавница дома за живеење за складирање клупа за кревети нордиски модерни чевли клупа Едноставна софа клупа за тестирање чевли столче за облека за облека, фити?

ZXB-продавница дома за живеење за складирање клупа за кревети нордиски модерни чевли клупа Едноставна софа клупа за тестирање

DEN 4304.00

Пристапност
Залиха

Ако имате какви било прашања во врска со оваа столица за складирање, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви дадеме задоволителен одговор Дизајн на слоевит за складирање за да ви помогне да чувате вишок чевли, да ја исчистите домашната околина и да уживате во животот. Исполнет со сунѓер со висока густина, добра еластичност, меко и удобно седење, не е лесен за деформирање, седечки не уморен. Рамката усвојува нано златна рамка, која е стилска и убава, цврста и цврста и има долг животен век. Тој е разноврсен и може да се користи во фоајето за клупи за чевли и клупи за одмор. Може да се постави и во кревет или на крајот од креветот. Ако имате какви било прашања во врска со оваа столица за складирање, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Дизајн на слоевит за складирање за да ви помогне да чувате вишок чевли, да ја исчистите домашната околина и да уживате во животот. Исполнет со сунѓер со висока густина, добра еластичност, меко и удобно седење, не е лесен за деформирање, седечки не уморен. Рамката усвојува нано златна рамка, која е стилска и убава, цврста и цврста и има долг животен век. Тој е разноврсен и може да се користи во фоајето за клупи за чевли и клупи за одмор. Може да се постави и во кревет или на крајот од креветот. Име : Спална соба Краен Столматеријал : Ironsize : 100/120cm × 35cm × 45cmcolor : Како што е прикажано на Пејгенота : Кога поставувате нарачка, пополнете ја потребната боја и големина во колоната за забелешки. Проверете ја бојата и големината пред да купите.

Параметри на производот

Слична стока