.

.

-Srvnt Cookward Pot Potk Punch без спин кујна Дома тава тава обвивка обвивка за пијалаци алатки за складирање на држачи за заграда Организатор Организатор на кујнски додатоци з?

-Srvnt Cookward Pot Potk Punch без спин кујна Дома тава тава обвивка обвивка за пијалаци алатки за складирање на држачи за заграда

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Основните стапала се стабилни и не се лизгаат Поддршка за назад, NG и издржлива. По можност ABS материјал, отпорност на висока температура, поставување табла за сечење, одводнување и вентилација. Резервоарот за складирање на дното на вода е дизајниран да спречи истекување на вода и да го задржи шпоретот сув. Две капаци на тенџере може да се чуваат во исто време, а разликата во висината помеѓу предниот и задниот дел е погодна за земање и поставување. Основните стапала се стабилни и не се лизгаат. Поддршка за назад, NG и издржлива. По можност ABS материјал, отпорност на висока температура, поставување табла за сечење, одводнување и вентилација. Резервоарот за складирање на дното на вода е дизајниран да спречи истекување на вода и да го задржи шпоретот сув. Две капаци на тенџере може да се чуваат во исто време, а разликата во висината помеѓу предниот и задниот дел е погодна за земање и поставување. Лесно за чистење без да се акумулира валкани водни и исклучителни без да се заземаат вселенски материјал : Abssize : 8.

Параметри на производот

Слична стока