.

.

Фокет 6 Клучни Програмабилни Механичка Тастатура, Rgb LED Позадинско Осветлување Мини Механички Игри Тастатура Црвен Прекинувач Програмабилни Тастатура Поддршка То?

Фокет 6 Клучни Програмабилни Механичка Тастатура, Rgb LED Позадинско Осветлување Мини Механички Игри Тастатура Црвен Прекинувач Програмабилни

DEN 672.00

Пристапност
Залиха

Програмабилно : Може да се постави Мини тастатура за копчиња на тастатурата, осветлување, макроа итн, само кога е поставено, за графички дизајн, ретуширање по продукција, уредување видео, моделирање, рендерирање итн. Кратенки на софтверот,префрлување четки, зумирање и одзумирање итн. Поддршка За Топла Замена : телото на прекинувачот за Клучеви лесно се менува, поддржува топла замена, линеарен црвен прекинувач, силно чувство заhyам, поддржува поголем дел од пазарот прекинувач од три стапки, пет стапки, за да ги исполни сопствените преференции на корисникот DY прекинувач. Силна Компатибилност : поддршка За Мини тастатура За Windows, ЗА OS X, за i OS, за i OS Таблет, За Android и други мобилни таблет уреди. (ЗА OS X, за i OS, За Android сите треба да бидат прилагодени под за windows систем пред употреба). RGB Осветлување : Целосна RGB светлосни монистра, преку поставките на софтверот, можете да ја прилагодите бојата на 7 светлосен ефект, 5 поставки за режим на светлосен ефект.

Параметри на производот

Item Type:
Mini 6 Key Keypad Mechanical
Material:
PC
Switch:
Red Switch
Bluetooth:
V5.0
Battery Type:
Li Ion Battery
Battery Capacity:
1200mAh (Included)
How to Use:
plug and play:
Package List:
1 x Keyboard (Ship with Inbuilt Battery):
1 x Charging Cable:
1 x User Manual:
4 x Spacer:
Слична стока