.

.

АБЕЛТА 2 Пакет Бендови Компатибилни За Apple Watch Ultra 49mm Со Капакот На Случајот Браник, Јасни Кристални Мажи Жени Издржлив Спорт Транспарентен Заштитен Бенд За Iwatch Ултр?

АБЕЛТА 2 Пакет Бендови Компатибилни За Apple Watch Ultra 49mm Со Капакот На Случајот Браник, Јасни Кристални Мажи Жени Издржлив Спорт

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ - абелта чиста лента за часовници компатибилна со Apple Watch ultra Band 49mm со браник Погоден за големина на зглобот од 6,88" - 8,66 " (175мм-220мм) за удобно носење. ЗАБЕЛЕШКА : содржината на Пакетот вклучува : 1 X Опсег На Часовници со браник [БЕЗ ЗАШТИТНИК на ЕКРАНОТ]. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ-АБЕЛТА компатибилен За Јасен Apple Watch Ultra Band 49mm е изработен од проѕирна тпу материјал нерѓосувачки челик брава. Дизајнот на дупката на кристалниот ремен го одржува вашиот зглоб дише, сув и пријателски за кожата. Совршено се вклопува за трчање, пешачење, теретана и какви било други активности на отворено, погодни за мажи, жени и тинејџери. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА-Лесно да го ставите часовникот во и надвор за неколку секунди, удобно вклопување и без пролевање. Прецизните исечоци обезбедуваат лесен пристап до сите порти и копчиња На Apple watch. СИТЕ ОКОЛУ ЗАШТИТА - абелта јасни ленти за часовници За Apple Watch ultra band се направени од издржлив TPU со случај на браник. Заштита на уни-тело од 360 степени со дизајн со подигнат раб, обезбедувајќи дневна заштита од испакнатини и гребнатини за Вашиот Часовник со Јаболка. Што ЌЕ ДОБИЕТЕ - 2 x кутија за пакување; 2 x Компатибилен со Apple Watch Band Со Куќиште (БЕНД САМО Со Куќиште, Паметен Часовник и Заштитник на Екранот НЕ се вклучени). Ако имате какви било проблеми со предметот што го добивте, ВЕ молиме КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ преку продавницата АБЕЛТА во секое време што ви се допаѓа. СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ - абелта чиста лента за часовници компатибилна со Apple Watch ultra Band 49mm со браник. Погоден за големина на зглобот од 6,88" - 8,66 " (175мм-220мм) за удобно носење. ЗАБЕЛЕШКА : содржината на Пакетот вклучува : 1 X Опсег На Часовници со браник [БЕЗ ЗАШТИТНИК на ЕКРАНОТ]. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ-АБЕЛТА компатибилен За Јасен Apple Watch Ultra Band 49mm е изработен од проѕирна тпу материјал нерѓосувачки челик брава.

Параметри на производот

Слична стока