.

.

Пенкало За Игла Со боксови Компатибилно Со Оклоп ЗА Напојување На Улефон 18т-Финетуш Капацитивно Игла, Супер Прецизно Пенкало За Пенкало За Моќност На Улефон 18т-Мет?

Пенкало За Игла Со боксови Компатибилно Со Оклоп ЗА Напојување На Улефон 18т-Финетуш Капацитивно Игла, Супер Прецизно Пенкало За Пенкало За

DEN 825.60

Пристапност
Залиха

? [РАЗНОВРСНА и УНИВЕРЗАЛНА] Пенкало За Игла Со Боксови Компатибилно со Оклоп За Напојување Улефон 18Т (6,58 инчи) Ова неверојатно пенкало работи СО ТОЧНО СОВРШЕНСТВО НА Вашиот Моќен Оклоп 18t (6.58 инчи) и сите слични капацитивни екрани на допир!. ? [ПРЕЦИЗНОСТ] иновативниот ЈАСЕН ВРВ ви овозможува прецизност ЗА ПОДОБРУВАЊЕ на ВИДОТ за да видите каде и што пишувате, цртате или прислушувате. ? [ЦЕЛОСНА ФУНКЦИОНАЛНОСТ] Работи добро од СЕКОЈ АГОЛ! Совршен за оние студени денови кога не сакате да ги отстраните ракавиците. ? [ДИЗАЈН НА КЛИП] Користете ГО ВГРАДЕНИОТ МЕТАЛЕН КЛИП за да го закачите Капацитивното Игла на Финетуш директно на вашата кошула, јакна или футрола; опциите се бесконечни. ? [КОМПАКТЕН] уредно се Вклопува во вашата дланка. Погодно дизајниран во форма на пенкало, СОВРШЕН за носење наоколу. Пенкало За Игла со боксови Компатибилно Со Оклоп За Напојување Улефон 18Т(6,58 инчи). дали сакате апсолутна ТОЧНОСТ при допирање На Вашиот Моќен Оклоп 18Т (6,58 инчи)? Не користете го прстот за несмасно цртање, влечење, допирање или пишување! Користете Го Конечниот Капацитивен Игла На Boxwave ЗА Вашиот Моќен Оклоп 18 T (6.58 инчи)!Ова неверојатно пенкало работи СО ТОЧНО СОВРШЕНСТВО НА Вашиот Моќен Оклоп 18t (6.

Параметри на производот

Слична стока