.

.

Кабилок Ролна Декорација Решетката Бања Прстен Монтирани Штанд Ѕид монтирани Гроздобер Брод Тема Крајбрежните Ткиво Стил Држач Јаже Наутички Хартија Кафеава Дек?

Кабилок Ролна Декорација Решетката Бања Прстен Монтирани Штанд Ѕид монтирани Гроздобер Брод Тема Крајбрежните Ткиво Стил Држач Јаже Наутички

DEN 145.92

Пристапност
Залиха

Коноп Јаже ДРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА РОЛНА за МОНТИРАЊЕ НА ЅИДтоа е ретро држач за тоалетна хартија, решетка за закачување хартија за ролна, држач за складирање салфетки од јаже од коноп. БАЊА ТКИВО стојатИзработени од безбеден и пријателски материјал, безбеден и не , практичен и. НАУТИЧКИ ДРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈАдоволно Цврста, добра текстура, многу и фина изработка, не е лесна за. ДРЖАЧ ЗА САЛФЕТКА од КОНОП јажеПогоден За виси складирање на ткивна хартија во домашната дневна соба, спална соба, бања, тоалет. ПЛАЖА КУЌА УКРАСИПомогнете да ги одржувате вашите работи чисти и уредни. ДРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА РОЛНА за МОНТИРАЊЕ НА ЅИДтоа е ретро држач за тоалетна хартија, решетка за закачување хартија за ролна, држач за складирање салфетки од јаже од коноп. БАЊА ТКИВО стојатИзработени од безбеден и пријателски материјал, безбеден и не , практичен и. НАУТИЧКИ ДРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈАдоволно Цврста, добра текстура, многу и фина изработка, не е лесна за. ДРЖАЧ ЗА САЛФЕТКА од КОНОП јажеПогоден За виси складирање на ткивна хартија во домашната дневна соба, спална соба, бања, тоалет. ПЛАЖА КУЌА УКРАСИПомогнете да ги одржувате вашите работи чисти и уредни. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Држачот за Тоалетна Хартија - тоа е ретро држач за тоалетна хартија, решетка за закачување хартија, држач за салфетки од коноп.плажа куќа украси. - Доволно цврста, добра текстура, многу и фина изработка, не е лесна за тоалетна ролна полица.

Параметри на производот

Слична стока