.

.

Пандаеар 6 Спакувајте Силиконски Лажици За Бебиња И Комплет За Хранење Вилушка-Прво Прибор За Самохранење Против Задави За Одвикнување Предводени Од Бебиња На Воз?

Пандаеар 6 Спакувајте Силиконски Лажици За Бебиња И Комплет За Хранење Вилушка-Прво Прибор За Самохранење Против Задави За

DEN 222.24

Пристапност
Залиха

●100% СИЛИКОНСКИ БЕЗБЕДЕН НЕТОКСИЧЕН ● нашите лажици за сребрени садови за бебиња се без БПА, без БПС, без пвц, без фталат, без кадмиум и без олово ●ЗАШТИТНА БАРИЕРА ● бариерата за задави нуди дополнителна безбедност, спречувајќи ги бебињата да ја залепат целата лажица и вилушка во устата. Овие бебешки лажици самохранење се безбедни за миење раце и машина за миење садови со врвна решетка. ●НЕЗАВИСНО ХРАНЕЊЕ ● нашите залихи за јадење бебиња се идеални за најмалите да научат како да се хранат, истовремено поттикнувајќи го развојот на моторните вештини. ● Shortономска РАЧКА] ● кратката и заоблена рачка им олеснува на бебињата да добијат храна во устата. ●100% ГАРАНЦИЈА за ЗАДОВОЛСТВО ● сакаме да ја купите ВАШАТА најпопуларна лажица за одвикнување предводена од бебиња знаејќи дека ќе бидете целосно задоволни. Толку е едноставно. Ако поради некоја причина не сте задоволни со вашето купување, ние целосно ќе ја вратиме вашата нарачка.

Параметри на производот

Слична стока